triplet d’Zweig

Stefan Zweig ens agrada, i molt. Durant aquest desembre se’n parlarà i se’l versionarà bastant, així que us llistem tres esdeveniments imminents al voltant de la seva vida, la seva obra i la seva mort.

- Dimecres 9 de desembre, a les 19.30 h: Rafael Argullol parlarà sobre Zweig, que és el protagonista del cicle “És l’hora de (re)llegir” de la llibreria NoLlegiu, una iniciativa vol desempolsar autors de primera categoria. Més aquí.

Stefan Zweig i el seu inconfusible bigoti.

-  Una hora en la vida d’Stefan Zweig, d’Antonio Tabares, a la Sala Beckett: l’obra de teatre de Tabares se centre en els últims moments de l’autor d’Un món d’ahir, quan l’escriptor i Lotte Altmann estaven en ple exili brasiler. Dirigida per Sergi Belbel, s’estrena el 17 de desembre i estarà en cartell fins al 10 de gener. Podeu espiar-la aquí.

- Divendres 18 de desembre, a les 19 h: precisament a propòsit d’aquesta obra de teatre, Sergi Belbel i el traductor Joan Fontcuberta conversaran sobre la figura i l’obra de l’autor austríac. Serà a La Central de Mallorca. Més aquí.

FacebookTwitterGoogle+Compartir

Comenta

Categoria: Breus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>