arrenca el V Novembre Literari

Arrenca la cinquena edició del Novembre Literari, que cada tardor es dedica a revifar la flama literària de Sant Just Desvern amb diverses activitats. Si l’any passat hi van participar Sam Abrams, la traductora Dolors Udina o la Maria Bohigas de Club Editor, el programa d’enguany inclou taules rodones, bons vins, tertúlies i presentacions diverses.

La masia de Can Ginestar és un dels grans orgulls de Sant Just. Els vermuts a la seva terrassa valen tantes hores de transport públic com faci falta. (c) Pedro Salcedo i Vaz

A tall d’exemple, el dia 5 d’octubre a les 19 h Carles Pradas vindrà a presentar La setena vida de Kaspar Schwarz (Males Herbes) i hi haurà un parell de mescles de poesia i vi: el vespre del diumenge 8 amb el recital de Laia Carbonell i Francesc Gelonch i el divendres 27 amb Màrius Sampere, que acaba de publicar L’esfera insomne a Labreu Edicions.

Nosaltres tindrem l’honor de participar a la taula rodona “Comunicar literatura”. El dimarts 10 a les 19.30 h, a la Sala Cinquantenari de l’Ateneu de Sant Just, compartirem taula amb el crític literari Joan Josep Isern, la Pilar Agudo de Punt de llibre, l’Òscar López de Página Dos i la Carme Verdoy com a moderadora. Debatrem sobre capelletes literàries i crítiques dolentes, sobre mitjans en paper i esferes digitals, sobre parlar de clàssics o centrar-se en novetats, sobre com gestionar tots aquests dilemes i aconseguir que algú et faci una mica de cas. No cal mentir ningú: a Sant Just no hi arriba el metro, però sí que hi ha un tramvia parsimoniós que remet a èpoques antigues i diversos autobusos de freqüència digníssima. Tothom hi està convidat!

FacebookTwitterGoogle+Compartir

Comenta

Categoria: Breus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>