l’Alexandra s’apunta al carro

Estem molt orgulloses d’anunciar que, a partir d’ara, tindrem una nova col·laboradora de luxe: es tracta de l’Alexandra Chaves, que aquest mes de gener exposa les seves obres a La Santa Pintada. De fet, és gràcies a la seva invitació que fa unes setmanes vam poder organitzar els primers actes del blog en carne y hueso, fora de l’esfera virtual. L’Alex fa unes il·lustracions obertes i ambigües, en blanc i negre i de traç àgil, que juguen enormement amb les interpretacions (si aneu a veure l’exposició, de fet, veureu que tot plegat va de fracassos de l’autoria i del rol de l’espectador) i que, ras i curt, elegantegen per totes bandes. Tot i el seu imminent viatge a Pequín, l’Alexandra ens anirà il·lustrant articles de tant en tant. De fet, demà ja ens hi posem, però de moment ens envia una salutació particular.

elsdedalt

FacebookTwitterGoogle+Compartir

Comenta

Categoria: Breus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>